NAŠA ZGODBA

Hiški se nahajata na zemljišču, ki je bilo skozi stoletja zaradi izjemne južne lege posajeno z vinsko trto, ki tukaj odlično uspeva. Del zemljišča z zidanico in vinogradom sva dobila v dar od Tanjinih staršev, drugo polovico zemljišča s starim objektom pa sva odkupila od sosedov. Od nekdaj sva uživala v miru, razgledu, čutila sva nekakšno posebno energijo sonca in same mikrolokacije, zato sva se na tem mestu odločila zgraditi najino sanjsko počitniško hišo, ki mora imeti vse kar imamo doma in še več… Želela sva zgraditi hišo, ki bo hkrati nudila udobno bivanje najini družini in prijateljem, s pridihom luksuza – zasebnim prostorom s savno in jacuzzijem.

Veliko nama pomeni zasebnost, zato je naša zgodba usmerjena v zasebno izkušnjo z zasebnim wellness prostorom, ki ga v času bivanja uporablja samo trenutni najemnik. Z isto mislijo je nastala sosednja manjša »sestrica«.

Vse najine sanje zasebnega raja za oddih sedaj s spoštovanjem in ponižnostjo ponujava cenjenim gostom iz vsega sveta. Pri gradnji in opremi hiše sva sledila najini viziji popolnega oddiha, kjer imaš na enem mestu vse kar potrebuješ za udoben oddih. Pri nas gostje ne dobijo samo ključev od vrat najine hiše, ampak povabilo, da za nekaj dni postanete lastniki in varuhi najinih sanj.

Tanja in Rok